Kalahari New Hope – Christmas 2013

“Nu vă temeţi: căci vă aduc o veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul: astăzi, în cetatea lui David, vi S-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul”
Aceasta veste buna a ajuns si in desertul Kalahari, de acolo de unde echipa de misiune Kalahari New Hope are bucuria sa va transmita cele mai bune ganduri de pace si implinire, in preajma acestor sarbatori ale nasterii Domnului Isus Hristos.
Pentru noi, bucuria acestor sarbatori este sporita, pentru ca avem prilejul sa vedem modul minunat in care Dumnezeu strange roade pentru gloria Lui din mijlocul bosimanilor. Copilasii care pana mai ieri nu stiau sa scrie, sa citeasca, nu stiu despre bucuria nasterii unui Mantuitor si erau la fel ca poporul din Galileea care zacea in intuneric, peste ei a rasarit o mare lumina, lumina Evangheliei care aduce iertarea pacatelor si impacarea cu Dumnezeu.
In urma cu trei ani am deschis o scoala prin care copiilor li se ofera posibilitatea sa invete sa citeasca, sa scrie si sa auda despre viata Domnului Isus in cel mai simplu si practic mod. La inceput, copiii au venit pur si simplu. Au venit poate din curiozitate, sau constransi de foame. Erau fara haine, fara incaltaminte, fara mancare si fara cele mai elementare notiuni despre Dumnezeu. Au venit si noi ne-am bucurat. Dumnezeu avea pregatit pentru ei ceva minunat. La scoala au gasit ceea ce nu gasisera deloc in familiile lor si in colibele lor. Au gasit hainite curate, incaltaminte, mancare, carti, creioane si cele mai interesante si captivante povestiri despre un Dumnezeu care are un Fiu ce a venit in lumea noastra pentru noi si fericirea noastra. Asa am reusit sa ajungem la inima lor si prin ei, la inima parintilor lor.
Anul acesta, la fel ca anul trecut, am pregatit impreuna cu ei un program prin care sa celebram si noi nasterea Domnului Isus. Am incercat sa zugravim si sa rememoram evenimentele de acum doua mii de ani, sa repovestim intr-o maniera cat mai usor de inteles, nasterea Domnului Isus. Programul de sarbatori impreuna cu copiii de la scoala Kalahari New Hope il puteti urmari aici :

http://www.youtube.com/results?search_query=kalahari+new+hope&sm=3

https://www.facebook.com/KalahariNewHope
Va multumim tuturor in numele Domnului Isus pentru tot sprijinul d-vstra, sprijin pe care l-am resimtit in toate aspectele lucrarii din Kalahari.
Echipa Kalahari New Hope va ureaza tuturor: “Sarbatori binecuvantate de Domnul Isus”
Impreuna pentru mantuirea oamenilor,

Kalahari New Hope

This entry was posted in Kalahari New Hope, Misiune and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *