Rezultate Cruciada Aprilie 2015 – India

Dragii nostri,

Inainte de toate Ii multumim Domnului pentru lucrarile marete pe care le-a facut la evenimentul despre care v-am scris in emailul anterior. Va multumim si voua, tuturor celor care ati stat in spartura, prin mijlocire, pentru Cruciada de Evanghelizare pe care am avut-o la sfarsitul saptamanii trecute. Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca!

Desi saptamana trecuta a inceput cu ploaie si a plouat in fiecare zi, vineri dimineata, inainte de cruciada, ploaia s-a oprit. Vineri dupa-masa, sambata si duminica am avut un timp superb cu mult soare si temperaturi ideale pentru a putea organiza acest eveniment in aer liber. Duminica noaptea, dupa ce am finalizat totul a inceput din nou sa ploua cu gheata. Am vazut in aceasta mana Domnului care a fost prezent si a lucrat cu putere. Luni dimineata toti au fost uimiti sa vada ca Dumnezeu chiar a fost in control si in ceea ce priveste vremea.
Inca din prima zi, Dumnezeu ne-a uimit. Desi a fost vineri si multi oameni au fost ocupati, totusi au venit la intalnire mai mult de o mie de persoane. A doua zi si a treia zi au venit aproximativ cate doua mii de oameni in fiecare seara.

Am avut invitati doi frati care au cantat, respectiv Bobby Cash si Vijay Benedict, fiecare cu cate un stil diferit, dar l-au onorat pe Dumnezeu cu darul lor si au condus multimea in inchinare. Nicu a prediat in fiecare seara, fiind tradus din engleza in hindi de pastorul Willson Johnson, om al lui Dumnezeu cu multa pasiune si dragoste pentru lucrarea in care este implicat.

In timpul chemarii la mantuire si in timpul rugaciunilor pentru cei bolnavi, corul format in mare parte din tinerii bisericii pe care o frecventam aici, dar si din alte biserici, L-au laudat pe Domnul prin cantare pentru minunile pe care doar El le face.
Domnul i-a dat lui Nicu mesaje pline de putere si sub ungerea Duhului Sfant pentru a putea raspunde nevoilor celor care au venit. Cineva a spus ca de la el de acasa a putut auzi foarte clar mesajul, iar casa lui este la aproximativ un km de locul in care a fost intalnirea. Credem ca nu doar cei prezenti, dar multi atii, poate mii au avut posibilitatea sa auda Cuvantul Domnului.
Oamenii au fost efectiv coplesiti de prezenta Domnului si flamanzi dupa Cuvantul Sau. Nu doar ca au ramas pana la sfarsit, dar multi au ramas in prezenta Domnlui si dupa terminarea programului in timp ce corul canta.

In toate aceste trei zile aproximativ 440 de persoane si-au dat viata Domnului Isus. Toti acestia au primit gratis brosura “Bine ai venit in Familia lui Dumnezeu”, brosura in care le este prezentata noua lor identitate, cea de copil de Dumnezeu si sunt incurajati sa gaseasca o biserica in care vor putea creste spiritual si vor avea posibilitatea sa lucreze pentru Imparatia lui Dumnezeu.
In final ne-am rugat pentru cei bolnavi. Am vrut ca prin aceasta curciada sa prezentam un Isus viu, real si adevarat. Am vrut doar sa ne punem la dispozitia Lui si sa Il lasam pe El sa lucreze prin noi asa cum doreste El, fara sa Il limitam. Sfanta Sriptura ne spune ca “Isus Hristos este acelasi ieri si azi si in veci!” (Evrei 13:8). Oamenii au putut sa vada ca acest fapt este adevarat. Isus nu S-a schimbat. El a fost prezent la Cruciada pentru a-i mantui pe cei pierduti, pentru a-i mangaia pe cei deznadajduiti, pentu a le da un viitor celor fara speranta, pentru a-i vindeca pe cei bolnavi si pentru a raspunde la rugaciunile care au fost indreptate spre El.

Pe multi bolnavi care au venit la aceasta cruciada, Isus i-a vindecat, iar in urma rugaciunii au marturisit ca au fost vindecati si ca durerea a disparut cu totul. Una dintre femeile care au venit la rugaciune a spus ca tocmai a avut o operatie la picior si nu il poate misca bine si nu poate umbla decat cu mare greutate si cu durere. Dupa ce ne-am rugat pentru ea, i-am spus sa isi miste piciorul si sa verifice daca a fost vreo schimbare. A inceput sa isi miste piciorul, au inceput sa ii curga lacrimi, pe urma a sarit de bucurie (lucru pe care nu-l putea face inainte) si printre lacrimi il lauda pe Domnul si spunea ca e bine si ca nu o mai doare. Toata gloria si onoare I se cuvin lui Isus pentru vindecarea aceasta si pentru toate celelalte care au avut loc.
In incheierea acestei scrisori, va incurajez sa va rugati pentru cei care si-au dat viata Domnului pentru a putea ramane neclintiti pe calea Lui, si chiar de duminica viioare sa vina la Casa Domnului pentru a-L cunoaste pe El si pentru a creste tot mai mult dupa chipul Domnului Isus Hristos!

Va multumim inca o data tuturor celor ce v-ati implicat. Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca!

Cu dragoste,
Nicu si Magda

& ByFAITH

http://eepurl.com/bkt6-L

This entry was posted in Misiune and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *