Radio

 

 

 

Christ4ro Radio

 

is now LIVE! Click here or the icon to the right to tune in!

*NOTE: Winamp Media Player or iTunes Player is required!
 
Christ4roRadio este un radio crestin independent pentru tinerii romani din intreaga lume.  Este un radio devotat raspandirii mesajului Biblic al salvarii prin Isus Cristos, prin forma de arta si exprimare creata de Dumnezeu, si care noi o numim “MUZICA.”  Dorim sa promovam orice stil de muzica crestina contemporana care aduce lauda si inalta Numele Lui Dumnezeu si care poate fi folosit ca o unealta pentru raspandirea mesajului Evangheliei lumii pierdute.  Dorim, de asemenea, ca muzica difuzata sa fie o sursa de inspiratie si improspatare pentru cei ce ne asculta.  Muzica va fi emisa 20 din 24 de ore, si 7 zile din 7.Pe langa aceasta, vor fi emise predici si emisiuni pentru cresterea si maturizarea spirituala a fiecarui ascultator.Va multumim pentru vizita!      

 • Talk shows
 • Interviews
 • Teachings

This text will be replaced by the flash music player.

 

 

 

 

 

Albume noi:

 

– Vitamina C : Comoara din vasul de lut

 

 1. 1. Toate sunt posibile
  2. Cantecul meu
  3. Pentru Tine traiesc acum
  4. Voi canta mereu
  5. Tu esti mare Dumnezeu
  6. Nu voi muri
  7. Haina de lauda
  8. Duhule Sfant
  9. Regele meu
  10. Nedespartiti
  11. Acum eu stiu ca nu e nimeni ca Tine
  12. Tu esti acelasi mereu

 

 

 

 

Adelina Halmajan

Adelina is a fresh new artist with an amazing voice and a sincere aproach to the art of music ! The production is top notch and on the cutting edge of the Christian Music scene for the American/Romanian audience. “Ceea ce eu imi doresc din toata inima mea e CA SA LAS CEVA IN URMA MEA…CEVA PENTRU DUMNEZEU…urma pasilor mei pe acest pamant sa nu fie in zadar…vreau sa am un impact pentru aproapele meu si pentru toti cei ce il iubesc pe Dumnezeu. Imi doresc sa fiu folosita de Isus…sa fiu modelata si sa fiu PLINA DE EL in fiecare zi…si dragostea Lui sa inunde viata mea …sa curga din sufletul meu si sa ‘inund; prin El , la randul meu, alte suflete!”
Music enters the heart of man and transcends all boundaries. It is spiritual in nature and therefore interpreted by the spirit. From concept to finished product we have been blessed with many trials that have made us stronger Christians and individuals. The Holy Spirit gave inspiration and orchestrated this project from the first to the last note. Every song has a story to tell. Life comes at you hard and your only source of strength is the Voice of truth. That one still voice that calls out when you lay your head down at the end of the day. Our prayer and hope is that this album reaches people who need a new touch from heaven, fresh fire from above. Let your light shine and ignite your world!!!
 

 

 1. Viata Mea
 2. Vreau sa Te simt
 3. Golgota
 4. Ava Tata
 5. Cunosc un loc
 6. Ce dragoste
 7. Sfant esti
 8. Ma inchin
 9. Fiu de Rege

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Paul Onitiu

 

ALBUM DE DEBUT: Mai Bun Decat Viata

Genul Muzical: Lauda si Inchinare

Daca aceste piese ating inimi si schimba vieti mi-am indeplinit scopul.

 Vreau ca acest album sa fie ca si un impuls pentru cei ce se simt aproape de Dumnezeu prin lauda si inchinare.

 Mai bun decat orice pe pamant, mai bun decat toti prietenii mei, mai bun decat visul ce-l port in piept, mai bun decat a primi ce doresc, mai bun decat pe toti cei ce-i iubesc – Doamne esti (tu esti mai bun decat toate aceste lucrurui) MAI BUN DECAT VIATA-chiar.

 

 

 

 Alti artisti pe care puteti sa-i ascultati la Christ4ro Radio:

 

                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

Muzica

Muzica este arta de a exprima sentimente şi idei cu ajutorul sunetelor, combinate într-o manieră specifică. Este o definiţie care am găsit-o în dicţionar.
Pentru mine, muzica este expresia rugăciunii, atunci când nu pot exprima simţământul în profunzimea lui, apelez la cea mai sublimă formă de a spune şi anume prin cântare.
În biserică se vorbeşte tot mai des şi mai apăsat, că muzica e asemenea fiului rătăcitor.Se vorbeşte tot mai des despre momentul întoarcerii acasă.
Biserica mereu a primit critici din afară asupra faptului că este foarte reticentă la schimbare, că îngroapă ideile şi nu este pentru progres. Chiar pe măsură ce citeşti acest articol, dacă eşti o persoană închisă vei refuza să citeşti în continuare. În parte aceste critici aş spune că sunt întemeiate şi că biserica cu adevărat a intrat pe un palier de unde refuză să mai iasă. (Vreau să fiu înţeleasă şi să explic că atunci când folosesc termenul de “Biserică” mă refer la conducerea bisericii, şi nu la totalitatea enoriaşilor.)
Ne place grozav de mult să punem interdicţii. Este aşa de plăcut să vorbim de la un amvon înalt despre lucrurile pe care cei de jos nu au voie să le facă. Ceea ce mai demult criticam am început chiar noi să facem. Ne-am închis în forme, ne plac baticurile legate strâns şi “smerit”, rochiile pe cât de lungi posibil astfel încât mântuirea să ne fie cât mai aproape. Din păcate aceste “forme” care au început, sunt convinsă, din intenţii bune, au degenerat într-un fel de ipocrizie în care noi ca şi creştini nu mai oferim un model de viaţă ci un mod de a ne îmbrăca. Nu este o problemă că există bârfă, invidie, minciună între tinerii de la noi din biserică, ceea ce e important e ca ei să fie cât mai bine şi strâns îmbrăcaţi.
Spun aceste lucruri cu tristeţe, pentru că le-am observat în jurul meu, în bisericile la care merg, şi sincer de multe ori mă plec în rugăciune supărată pe starea bisericii, care nu este aşa cum cred că ar trebui.
Revin la muzică, că de aici am plecat… 2 lucruri spun de care sunt convinsă.
1. A cânta cu toate instrumentele, biblic, nu este interzis.
2. Dansul înaintea lui Dumnezeu ca şi formă de manifestare spre slava lui, o regăsim în; BIBLIE.
După aceste 2 afirmaţii care trezesc controverse, aduc o completare pentru a fi sigură că sunt foarte bine înţeleasă..
În primul rând atunci când cânţi o piesă veche, dacă o cânţi fără ca să aduci laudă lui Dumnezeu, adică fără puterea Duhului Sfânt este egală cu 0 (zero). Piesa nu e cu atât mai spirituală cu cât este mai veche. În acelaşi timp, o piesă cu ritm alert, atunci când este închinată Domnului poate schimba inimi şi vieţi…
Pe scurt orice fel de muzică cântată prin Duhul Sfânt are o valoare extraordinară.

Studiez comunicarea, iar unul dintre principiile fundamentale ale comunicării, este adaptarea “discursului” în funcţie de auditoriu. Adică dacă vei începe o discuţie despre aminoacizi cu cineva a cărui principală activitate este creşterea animalelor, şansele ca tu să fi înţeles sunt nule. La fel, dacă noi vrem să transmitem mesajul creştin unor indivizi care se ocupă cu droguri, şi versurile şi ritmul va trebui adaptat.

Sunt foarte multe lucruri despre care vreau să scriu, dar pentru că am scris deja un articol destul de lung, închei spunând: Doar pentru că tu nu eşti capabil să înţelegi anumite lucruri, nu fi judecătorul celui de lângă tine.
Preocupă-te în primul rând să ai o relaţie personală strânsă cu Dumnezeu şi atunci vei vedea ce puţin importante sunt toate lucrurile care până în prezent le acuzai.

Emanuela Solcan